tirsdag den 21. februar 2012

Endnu en vinterferie i Kappl

Igen i går tog vi 14 dage på ski i Østrig. Den første uge med vores gode "gamle" venneflok og alle deres børn. Vi var i alt 10 voksne og lige så mange børn. der var drøn på hele uge med skiskole, afterski og leg på gangene i "Appartment Elke". Det er en fantastisk måde at være sammen med sine børn og venner. Alle børnene. Selv om flere af børnene ikke har stået så længe, så lærer de meget hurtige end voksne hvilket bevirker, at vi nu kan står på ski sammen med næsten alle ungerne og voksne sammen. Det er super skønt.
Den efterfølgende uge fik vi besøg af vores nabo, deres to vennepar samt vores gode ski-venner fra Hobro, der i sin tid for ... nok 10-12 år siden har introduceret os til det skønne skiområde i Kappl ved Ischgl.
Denne uge var børnene noget større (vores var de mindste) og skiløbet blev udfordret yderlige og udviklede sig til sidst til primært off-ski for børnenes vedkommende og lidt snow-boardskole.
I uge 12 tager Sus alene afsted på ski igen - denne gang med Marian for at blive undervist af professionel skiløber hele ugen :-) Det bliver for fedt! Så må vi se, om jeg kan holde trit med sønnerne der er ved at få godt med fart under skiene.