mandag den 7. december 2009

Afsked med camperlivet

Så er 6 uger ved at være gået med et liv i fuld fart og meget lidt plads i en autocamper. Det har været nogle fantastiske oplevelsesrige uger, og nu er vi alle fire parate til at ligge kursen lidt om og geare lidt ned. I morgen afleverer vi autocamperen. Det både med vemod og glæde. Camperen har været fantastisk. Man har altid det hele med sig, og mulighed for at lave nogle lækkert og ordentlig mad. Men når vejret er vådt udenfor, så er pladsen i camperen lidt trang. Vi har i hvert kommet hinanden rigtig meget ved, og mon ikke at vores familiesammenhold kommer styrket ud af alle disse oplevelser.

De sidste to dage som campister tilbringer vi i Christchurch. I går tilbragte vi hele dagen i byen, hvor vi i omegnen af 3 timer overværede en juleparade. Det var en KÆMPE juleparade. Ungerne syntes det var HELT fantastisk. Bo var bydreng og sørgede for frokost samt flere afhentninger af kaffe på Starbucks. Det var en ren befrielse, da julemanden endelig kom til syne og dermed afsluttede paraden. Vi opfordrede Max og Simon til at sige tak for de små gaver og chokolader, som han putter i deres sok hver morgen, og så lige råbe til ham, hvad deres største juleønske var!!!!! Max råbte ”Lege Starwars”, og Simon råbte ”Max´s Nintendo DS´er” ;). På vejen hjem hviskede Simon pludselig til mig ”mor, tror du julemanden hørte, hvad jeg ønskede mig” ???? Hrm, det må vi jo så se, om forældrene kan stå for … ;)

Om aftenen havde vi arrangeret noget helt unikt. Vi skulle afslutte vores camperliv med manér. Derfor havde jeg fundet ud af, at man kunne spise i en kørende sporvogn, som var omdannet til en restaurant. Dette måtte vi prøve! Vi læste en masse positive anmeldelser om gourmet mad og romantiske omgivelser. Det var ikke en oplagt børneevent. Ingen børnemenuer.Vi tog chancen og sikke en fantastisk oplevelse - for os alle fire. Drengene var i høj grad beviste om, at vi var ude at spise fint, og følte sig enorm stolte over, at vi havde taget dem med på SÅ fin restaurant. De sad rigtig pænt hele aftenen. Men der var jo også noget at kigge på hele tiden (ud af vinduet).

Vi fik alle 4 retters menu, og Bo tog sig en fri vinbar. Til maden serverede de noget utrolig godt vin, og min kære mand skulle jo smage det hele. Så på hjemturen i camperen, hvor jeg selvfølgelig skulle køre, havde vi fået en fantastisk underholdende co-driver med… Hrm… Det var virkelig en fin aften, som vi alle vil huske, som en perfekt afslutning på vores ”tour de New Zealand”. Jeg var intet mindre end i den syvende himmel hele aftenen, og det endda kun efter ét glas champagne denne aften. Omgivelserne, maden, drengene der sad, som havde de ikke lavet andet hele livet end at spise på fine restauranter, min dejlige mand. Jamen, ALT var bare perfekt.

I dag har vi valgt, at holde slapperdag på campingpladsen med pool, vasketøj, bøger, og ellers forberede os på at få pakket til i morgen, hvor vi aflevere autocamperen og flyver nordpå til Auckland igen. Vi regner med at leje en bil de sidste 10 dage og se toppen af nordøen igen. Denne gang dog helst med +10 grader ekstra og en masse baderi. Men vi får se, og vi lader jo nok høre…