lørdag den 30. januar 2010

Krisetid - af Bo

Vi vågnede til en lørdag, som skulle vise sig at byde på en "større" krise.

Simon havde haft fat i Maxs Nintendo DS. Det var på forunderlig vis lykkedes ham at overskrive Maxs hårdttilkæmpede præstationer i Lego Star Wars - og dermed var Max bombet flere uger tilbage og skulle reelt starte helt forfra. Hold kæft, han var utrøstelig :(

Han var nået SÅ laaangt ....

Da Max skulle forklare dimensionerne af sin frustration, sagde han til Sus, at det svarede til, at Simon havde slettet alle vores feriebilleder fra New Zealand. En klog analogi, som i hvert fald sikrede Sus's fulde opmærksomhed.

Broderkærligheden kunne ligge på et lille sted. Simon forsøgte også diplomatisk at undskylde - og han har nu lovet, at han fremover KUN spiller på sin egen Nintendo. Og det agter vi at holde ham fast på.

Sus og jeg kæmpede. Vi mæglede. Vi lovede at hjælpe Max med at kæmpe sig tilbage i Star Wars universet. Vi tilbød diverse kompensationer. Det blev dyrt ... :)


Efter en runde hjemmelavede boller kastede vi os ud på ski. Lettere overskyet i byen. Der var faldet lidt sne i terrænet, og da vi kom op i højden sneede det stadig og vinden var bindende koldt. En del af området var også lukket på grund af lavinefare. Efter et par insisterende timer frøs vi så meget, at vi var nødt til at køre tilbage til vores lille hyggelig lejlighed. Frokosten bød på hjemmelavet leverpostej medbragte fra mormor i Danmark - det var høj klasse!

Ellers har vi hygget os i løbet af dagen med spil, bøger, PC, bundesliga. Det er gået fint, men lejligheden er så lille, at jeg håber på bedre og varmere vejr de kommende dage :)

Som ses herunder endte dage fint med kælketure i sneen i ly af nattens mørke: