fredag den 8. januar 2010

På med skiene - af Bo

Så er vi ved at være klar til nye oplevelser. Chrysleren er ombygget med tagbøjler og tagboks, alting er pakket og vi kører om et par timer. Vi glæder os helt vildt.

Vi har været på ski i mange år. Ofte har vi talt om, at det kunne være spændende at prøve at bo i området en længere periode, at leve og arbejde samtidig med at man dyrker sine fritidsinteresser og hobby. Nu skal det prøves af!

Vi har i første omgang booket en lejlighed i Kappl nær Ischgl, hvor vi skal bo frem til 20. januar. Herefter har vi planer om at tage til et skiområde nær Salzburg (Obertauern), hvor vi skal mødes med Charlotte og Jakob, Kaya og Luna fra Budapest, som tager turen ned for at "lege med os". Når de bliver trætte (...), så satser vi på at besøge Pyg og Bøtte, Rikke, Albert og Signe (det var vist nok dem alle?) fra Kolding, som også ferierer den nær Salzburg (Lofer). Når vi er færdige med at genere dem, så er det formentlig retur til Kappl, hvis alle ellers stadig er friske på at lege mere i sneen :). Hvis vi holder så længe, så skulle vi også gerne nå at hilse på Martin og Mona, Mette og Cecillie fra Hobro, inden vi vender snuden hjemaf mod Danmark. Nu må vi se ...

I første omgang bor vi her - vi har lejet 1. sal:


Der er en dobbeltseng i overskud, så der er åbent hus, hvis man kommer forbi de kanter!


Nytåret har vi tilbragt i selskab med Lisa og Mikael Grell Gøttler (det hedder de faktisk) for 11. år i streg. Nu må det også være nok :). Mikael og Lisa var også netop returneret fra en længere rejse i Australien. Så det var en aften i forskudt tid, da vi alle sammen var lidt jetlagget, men vi holdte da det til trods ud til kl. 04.00 om morgenen. En aften med masser af rejseanekdoter. Det var lidt som at være i et paralleltunivers, men det var nu super hyggeligt.

Ellers er de første dage af januar gået med at gense familie og venner. Det har været skønt med en masse varme og gensynsglæde. Så vi glæder os (også) allerede til mere permanent at komme retur til Bøghsvej 7 - og til en mere normal hverdag :).

Men nu - "Kappl - here we come"