torsdag den 14. januar 2010

Vi er på ski !

Så har vi fået sne under vores ski. Super skønt og mod al forventning har vi haft fuld sol næsten hele tiden. Drengene knokler derudaf og nyder at stå på ski sammen. Specielt Simon har gjort enorme fremskridt på bare kort tid. Efter kun en dag på ski kunne han selv komme ned at den nemmeste bakke og fra dag til dag har han udviklet sig så godt, at han i dag (4 dag) kan komme med os andre op i terrænnet (på de blå pister). Det ser vi virkelig frem til – også Simon, som bare vil køre der, hvor Max er ;-).

I dag var det egentligt meningen, at vi ville give drengene en hviledag. De har gjort det super godt. Men solen skinner og bjergenes tinder kalder altså på os her fra hyttens vinduer. Her er altså bare så flot. Bo er taget af sted – kunne ikke vente, så jeg har lovet drengene at de må lege lidt, mens jeg får opdateret vores blog.

De nyder virkelig at være sammen igen. Da vi var i DK nød Max igen at lege med sine kammerater. Men da de begyndte at gå i skole, og han blot skulle blive hjemme, var han klar på en skiferie. Simon har haft det hårdt i DK. Først og fremmest var han syg den første uge, vi var hjemme og yderligere savnede han ”bare at være sammen med” sin storebror. Han ville helst ikke lege med hans kammerater, så da vi meddelte, at vi forlod Bøghsvej igen, var der ingen protester – kun jubel – fra drengenes side. Så vi må konkludere, at det ikke var så hårdt at forlade hjemmet igen efter så kort tid, som vi havde frygtet. Nu har vi så booket div. hoteller og boliger her i Østrig frem til den 10. februar, hvor vi så kører mod DK igen og arbejdslivet skal genoptages (Sus med flere arbejdstimer i Horsens – nu med 80 % tid).

Men nu er bloggen opdateret, og vi skal ud i sneen.