mandag den 18. januar 2010

Nye udfordringer ;-)

Nu har vi stået på ski i mere end en uge. Det har virkelig været fedt. Vi har været heldig med solskinsvejr samtlige dage, god sne og et par drenge der har udviklet sig rigtig hurtigt og bare har syntes det var fedt at stå på ski. Og Simon som mod alle forventninger efter blot den første dag, selv kunne stå ned af børnebakken og efter 4 dage kunne komme med op i terrænet. Max er super hurtig på hans ski, og der varer ikke længe før Bo må lade sig overhale … nå, måske nogle år endnu, hvis du spørger Bo?! Men han er sej og han kører på samtlige pister. Dog vil han helst køre off-piste (uden for pisterne) og finde hop. Han kører dog med lidt for meget ”Dansker-stil” dvs. i plov, men det må vi jo bare få gjort noget ved i løbet af den næste måned. Vi bor rigtig godt. Kun 200m fra pisten, så Bo og Max kan køre på ski til og fra huset. Simon og jeg kører dog i bil hen til Kabinen, da han ikke kan tage nedkørslen til byen endnu. Men måske kommer det sidst på vores tur. Det kunne være sjovt.

Drengene har virkelig knoklet og knoklet her i starten, men nu begynder de også at syntes, at det er lidt mindre sjovt, at skulle det samme hver dag. Det er klart, så vi tager det ret roligt. Men de er ikke længere lige så nemme at jage ud af døren om morgenen og efter at par timer på ski, ja så vil de egentligt gerne hjem og lege igen. De elsker at lege i lejligheden, som er blevet omdannet til en ”Gormitti Borg” (Ja, jeg har måtte frede soveværelse efter flere gange at skulle rydde min seng for figurer, når jeg skulle i sove). I går fik de en hel fridag herhjemme, men det syntes ikke at have hjulpet på deres lyst for at komme af sted her til morgen igen.

Vi er begyndt at presse Simon lidt (som kun reagerer ved navnet ”Lynet Mc Queen”, når han står på ski. Han er lidt sjov, for han bliver sur, når vi kalder ham Simon. Han er jo sej som en ræserbil på bakkerne). Men han vil hellere ræse ned af børnebakkerne end de lidt stejle oppe i terrænet. Han syntes det er kedeligt at skulle køre fra siden til siden for at komme sikkert ned af de stejle bakker. Og Max ja han er nok også ved at være lidt træt af altid at køre med en voksen. Drengene mangler nok lidt jævnaldrende legekammerater i sneen, for at det stadig er lige sjovt hver dag.

Så derfor sendte vi Max på skiskole i dag – mest af alt i irritation over, at han ikke gad høre på, hvad Bo og jeg ville lære ham. Skiskolen var lige det der skulle til for at gøre skiløbet sjovt igen. Han glæder sig allerede til i morgen. Vi fik fat i en dansk skiinstruktør og på holdet var 3 andre danskere og en østriger. Super fedt og Max syntes det er meget sjovere, end at køre med hans forældre. Så nu har vi tilmeldt ham for de næste tre dage; 4 timer om dagen. Vi vil også forsøge os med at sende Simon et par timer på skiskole igen i morgen, men vi forventer ikke det store. En ting er Bo og jeg dog enig om; han skal ikke være ked af det, så må vi bare selv køre med ham. Men det ville da være lidt fedt igen med at par timer på ski sammen vi to voksne :). Nu får vi se. Det skal jo helt sikkert være sjovt at stå på ski for os alle 4!!!

I weekenden tager vi til Salzburg området, hvor vi skal mødes med Charlotte, Jacob, Luna & Kaya. Det bliver dejligt at ses med nogle andre. Måske giver det også Bo og jeg en chance for at køre lidt flere kilometre, når vi er nogle flere voksne til at skiftes til at tage børnene. Luna er lige så gammel som Simon, så det bliver lidt sjovt at se, om de ikke godt kan få glæde af hinanden på ski. Vi skal bo på hotel med pension og pool, så der skal bare råhygges. Vi glæder os!