søndag den 18. oktober 2009

Elefantsafari

Wow - sikken en nat …. Ja, nu tænker I straks noget frækt, men det var det altså ikke. Vi vågnede flere gange pga. et voldsomt regnvejr. Sjældent har vi set så meget regn falde på en gang. Det var super spændende at opleve, og morgendukkerten blev da også i lidt regnvejr.

Men snart tittede solen frem, og vi begyndte at snakke om, hvad vi skulle foretage os. Efter en fælles afstemning blev det til, at vi skulle ind i junglen og ride på elefanter. Og sikke en stor oplevelse på flere måder. Vi red rundt i junglen, og det var en oplevelse som specielt Bo og jeg syntes var helt enestående (vi er bare nemmere at imponere end drengene). De var mest imponeret over, at det var første gang, at far red på elefanter :).

Efter et langt ridt og kig på både en lille grøn giftslange og en ret stor edderkop, kom vi tilbage til elefantlejren, og så skulle elefanterne have et velfortjent bad. Vi gik ned til floden sammen med elefanterne, og så fik vi simpelthen lov at hoppe i og skubbe elefanterne. En fed oplevelse – dog ikke så meget for lille Simon, der var mere bange for elefanterne end en kobraslange – som han hele tiden blev ved med at spørge efter, om han ikke snart skulle se …

I dag er det så den tredje dag, på vores spændingsmættede ferie, som I nok allerede kan fornemme. Her er fart over feltet. Vi er dog enige om, at vi nok snart skal til at slappe lidt af, for ellers ender det da med en ALT for stressende ferie de næste par måneder.

I dag er også sidste dag på vores nuværende hotel. I skrivende stund går vi og pakker tasker, for I morgen flytter vi til et nyt og spændende hotel. Så skal vi nok slappe lidt mere af.

Godnat og sov godt …